Majhna a mogočna agencija, ki blagovnim znamkam pomaga

premagati velike izzive.

o nas

Ustvarjamo digitalne odtise.
S čim pa se vi ukvarjate?

zaupajte nam vašo zgodbo
01

Ideja

Zamislili ste si hiško na drevesu, z malo teraso, okroglo mizico v notranjosti, poličkami na stenah in stoli za velike in male rite. Želite varno zatočišče in udoben pobeg v otroško domišljijo.

02

Proces & dizajn

Bo hiška samo za vaše otroke ali bi se v njej želeli z njimi poigrati tudi vi? Katero drevo je dovolj močno? Koliko materiala je potrebnega? Boste v hiško vstopali po lestvi, viseči vrvi, skozi skrivno loputo? 

03

Izvedba & cilj

Upoštevali bomo vašo vizijo poznega popoldneva ob srkanju limonade s pogledom na otroke, ki neizmerno uživajo in kričijo, da so vrata hiške dovolj široka tudi za boke tete Mice in trebuh strica Braneta.

Začnimo skupno avanturo!

Gre za vas. Opredeliti vas, zgraditi vas in vam pomagati do uspeha. Everything we do…we do it for you (naj živi Bryan Adams).

Smo kreativci, oblikovalci, inženirji, pisci besedil … in vaši prijatelji. Vse, kar počnemo, je, da iskreno in pametno povemo vašo zgodbo. Z uporabo raziskav in strategij vas ustvarimo in zgradimo v blagovno znamko, ki vaše sporočilo glasno in jasno posreduje pravemu občinstvu.

proces dela

Zadnji projekti

Concept

WeWork client dashboard

POglej projekt

Branding

Coca Cola Packaging

poglej projekt

Development

Vans Summer Game

več o projektu

5

velikost ekipe

2005

15+ let izkušenj

+100

zaključenih projektov

4.98/5

zadovoljstvo strank

Ekipa

SMO PRAVA AGENCIJA ZA VAS?

Ponujamo veliko, vendar vemo, da imate veliko za izgubiti.

Preden podrsate desno ;), se prepričajte, ali se nam bo izšlo! Energija in kompatibilnost sta ključnega pomena. Ravno zato, smo ustvarili krajši kviz, s katerim se boste lažje odločili, ali smo primerni za vas.

Kot aplikacija za zmenke za digitalne agencije! Podrsajte desno?

Instagram

Sledi @beezee.si

Instagram has returned invalid data.